Sector

Sector

Sector

HOTELS

Hotelgasten kunnen verzekeren van een perfecte nachtrust vergt goede voorzieningen en personeel. De hotelervaring gaat echter verder dan de hotelkamer alleen.

Naast het voorzien in de perfecte akoestische hotelkamer, maken onze technische oplossingen het ook mogelijk om in de gangen aan de brandeisen te voldoen en verhinderen onze vochtbestendige platen vochtproblemen in de badkamer.
We leveren systemen die ervoor zorgen dat de dikte van de muren gereduceerd kan worden, waardoor het mogelijk wordt om grotere kamers te maken en eveneens bijkomende kamers per verdieping te realiseren.

In de ruimtes met veel passage, zoals de lobby en de gangen, beschermen onze hoge impact oplossingen de muren en is het ook mogelijk om TV's en dergelijke rechstreeks op de plaat te bevestigen.

Er zijn veel verschillende noden die in overweging genomen moeten worden en samen met u zijn we in staat de correcte technische oplossing voor uw project af te leveren.

Product i/d kijker

Geluidsisolerende gipsplaat Siniat DB met afgeschuinde kanten van Siniat

Product i/d kijker

Siniat DB

Siniat dB is is de ideale geluidsisolerende gipsplaat voor toepassingen in wandsystemen in nieuwbouw- en renovatieprojecten en is vooral bestemd voor de akoestische isolatie van woon- en werkruimtes tegen geluidshinder uit naastgelegen ruimtes. De Siniat dB is een geluidsisolerende gipsplaat met verhoogde akoestische weerstand. De kern is verzwaard waardoor de gipsplaat uitermate geschikt is voor toepassing in wanden waar een hoge akoestische weerstand vereist is.

  • Snel en eenvoudig te plaatsen.
  • Economische oplossing indien verhoogde akoestische weerstand de eis is (en eventueel verhoogde impactweerstand).
  • Akoestische profielen niet noodzakelijk voor behalen goede akoestische waarden.
Siniat dB Download de brochure

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen

Geteste & gecertificeerde oplossingen

Wereldwijd beschikbaar