Sector

Sector

Sector

Onderwijs

Onze kinderen hebben nood aan een gepaste leeromgeving. We bieden een waaier van prestaties en esthetische oplossingen die leerkrachten in staat stellen betere resultaten te behalen.

Onze akoestische oplossingen kunnen de nagalmtijd en de geluidsoverdracht van kamer tot kamer reduceren. Onze brandwerende oplossingen garanderen bescherming en een veilige doorgang. We bieden zelfs wanden die een hoge impact kunnen incasseren om zware slijtage tegen te gaan en die een makkelijke bevestiging van apparatuur aan de muur mogelijk maken.

Er zijn veel verschillende noden die in overweging genomen moeten worden en samen met u zijn we in staat de correcte technische oplossing voor uw project af te leveren.

Product i/d kijker

Extra harde stootvaste gipsplaat LaDura Premium met afgeschuinde kanten van Siniat

Product i/d kijker

LaDura Premium

De LaDura Premium is een gipsplaat waarvan de kern versterkt is met oa. hout- en glasvezels. Dankzij de uitgekiende samenstelling van de hoge densiteit-gipskern verkrijgt u een zeer veelzijdige gipsplaat met een grotere impact- en trekweerstand evenals betere stootvastheid en vochtwerendheid dan een standaard gipsplaat.

  • Grotere impact- en trekweerstand, sterker en harder dan normale gipsplaten
  • Ideaal voor een gegarandeerde duurzaamheid in ruimtes met intensief gebruik en doorloop waar een hoge stootvastheid is vereist zoals gangen, ziekenhuizen, scholen, winkels, studentenkoten, … .
  • Ideaal voor ruimtes waar er een hoge trekweerstand vereist is voor bevestiging van hangende lasten (consolelasten) zoals radiatoren, hangkasten, waskommen, …
LaDura Premium Download de brochure

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen

Geteste & gecertificeerde oplossingen

Wereldwijd beschikbaar