Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij Siniat staan de medewerkers centraal. Dankzij hun expertise en vaardigheden kunnen wij ons als bedrijf onderscheiden. Wij zetten dan ook hoog in op de selectie, de ontwikkeling én het engagement van onze talenten. Wij willen dat onze medewerkers zich goed voelen en investeren in een veilige en aantrekkelijke werkomgeving. Sterk leiderschap en inspirerend teamwerk zijn elementen die wij hoog in het vaandel dragen. 

Ontdek onze openstaande vacatures

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat zijn medewerkers kansen en uitdagingen biedt en hen ondersteunt bij het trainen en ontwikkelen van hun competenties? Stel je dan kandidaat voor een functie in ons bedrijf!

Technical Development Engineer

Siniat - About us - Testing and certification

Technical Development Engineer

De belangrijkste missie is het plannen, initiëren en coördineren van brandproeven, mechanische testen, duurzaamheidstesten en andere, alsook het verwerken van de resultaten van deze testen teneinde nieuwe oplossingen en systemen te kunnen ontwikkelen in antwoord op vragen van de klanten. Ontdek jouw takenpakket op onderstaande link.

Openstaande vacatures

Openstaande vacatures

Etex is altijd op zoek naar nieuwe of ervaren professionals om onze HR, Finance, IT, Quality, Engineering of andere support teams te versterken om als een goed geoliede organisatie te kunnen werken. Zowel in onze Shared Service Centers als in de verschillende commerciële of industriële entiteiten wereldwijd zijn er tal van mogelijkheden.

Siniat maakt deel uit van de Etex Group

Siniat maakt deel uit van de Etex Group

Kom bij ons team van 13 000 teamgenoten en maak een verschil in de manier waarop mensen over de hele wereld leven en werken! Bij Etex, word je deel van een internationale leider die volop mogelijkheden voor zelfontplooiing biedt, met de nodige aandacht voor een evenwichtig leven. 

Technische ondersteuning

Ons Technical Excellence Centre staat klaar om al uw technische vragen te beantwoorden, oplossingen uit te werken, installatieadvies te geven, …

Technische documentatie

Vind alle product datasheets, installatiehandleidingen, brochures, Declaration of Performance (DOP), … die u nodig heeft om de klus te klaren.

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen
Geteste & gecertificeerde oplossingen
Wereldwijd beschikbaar