Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij Siniat staan de medewerkers centraal. Dankzij hun expertise en vaardigheden kunnen wij ons als bedrijf onderscheiden. Wij zetten dan ook hoog in op de selectie, de ontwikkeling én het engagement van onze talenten. Wij willen dat onze medewerkers zich goed voelen en investeren in een veilige en aantrekkelijke werkomgeving. Sterk leiderschap en inspirerend teamwerk zijn elementen die wij hoog in het vaandel dragen. 

Ontdek onze openstaande vacatures

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat zijn medewerkers kansen en uitdagingen biedt en hen ondersteunt bij het trainen en ontwikkelen van hun competenties? Stel je dan kandidaat voor een functie in ons bedrijf!

Customer Service Specialist

Customer Service Specialist

Ons Customer Service team doet er alles aan om onze klanten te ondersteunen (zowel thirdparty, als intercompany). Het ultieme doel is om tijdige en naadloze ervaringen aan te bieden en zo het engagement van de klanten te verhogen en merkloyaliteit op te bouwen.

First Line Manager Techniek

First Line Manager Techniek

Je waakt over de dagelijkse werking van het team van technisch adviseurs. Je bent hun eerste aanspreekpunt en ondersteunt met technisch advies over Siniat en Promat. Je verzorgt de coördinatie van het team en hebt daarnaast de nodige expertise in zijn domeinspecialisaties om advies te verlenen en nieuwe toepassingen te ontwikkelen. 

Alle openstaande vacatures

Alle openstaande vacatures

Alles wat we doen staat in het teken van onze klanten. Onze verkoop- en klantenservice, technische en marketingteams zijn onze frontlinie en zorgen ervoor dat we onze klanten ondersteunen en hun behoeften begrijpen. Ze zorgen ervoor dat we weten wat onze klanten willen en ze gaan net dat stapje verder om de juiste producten, oplossingen en adviezen te leveren. Heeft u dezelfde klantgerichtheid?

Wilt u met ons meegroeien? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Siniat maakt deel uit van de Etex Group

Siniat maakt deel uit van de Etex Group

Kom bij ons team van 13 000 teamgenoten en maak een verschil in de manier waarop mensen over de hele wereld leven en werken! Bij Etex, word je deel van een internationale leider die volop mogelijkheden voor zelfontplooiing biedt, met de nodige aandacht voor een evenwichtig leven. 

Technische ondersteuning

Ons Technical Excellence Centre staat klaar om al uw technische vragen te beantwoorden, oplossingen uit te werken, installatieadvies te geven, …

Technische documentatie

Vind alle product datasheets, installatiehandleidingen, brochures, Declaration of Performance (DOP), … die u nodig heeft om de klus te klaren.

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen

Geteste & gecertificeerde oplossingen

Wereldwijd beschikbaar