Prestatie

Siniat plaster- and fibre cement boards can be used in schools.

Prestatie

IMPACT

De mechanische sterkte van een systeem moet voor alle toepassingen beschouwd worden in relatie tot de andere prestatie-eisen, inclusief de maximale hoogte.

Onze oplossingen bieden zeer sterke resultaten, die zware en stevige belastingen (impact en grote mensenmassa’s) aankunnen, waardoor ze geschikt zijn voor ruimtes waar veel mensen doorheen moeten, zoals scholen en winkelcentra.

Exceed expectations

Siniat gipsplaat Cementex met afgeschuinde kanten

Exceed expectations

Cementex

Onze wanden krijgen het vaak hard te verduren in ons dagdagelijks leven. We verwachten steeds meer en beter; betere stootvastheid, verhoogde akoestische waarden, rechtstreekse bevestiging,... Als fabrikant van gips-en vezelcementplaten willen wij voldoen aan deze eisen, meedenken met de klant en de verwachtingen overtreffen. Siniat ontwikkelde hiervoor Cementex, een plaat die twee sterke eigenschappen combineert, waardoor deze uitermate geschikt is voor extreme omstandigheden.

De Cementex vezelcementplaat heeft een uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid die in bijna elke omgeving kan gebruikt worden. Denk maar aan vochtige en natte ruimtes, kamers of gangen met hoge impactbelasting of zelfs buiten voor terrasoverkappingen.

Cementex

onze stootvaste producten

0  producten gevonden

Filters

Zoeken
Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen
Geteste & gecertificeerde oplossingen
Wereldwijd beschikbaar