Sector

Siniat plaster- and fibre cement boards can be used in health care.

Sector

GEZONDHEIDSZORG

Het voorzien van een goede omgeving speelt een grote rol in het herstellingsproces en het welzijn van de patiënt. De diversiteit aan diensten en functionele eenheden in een ziekenhuis vergt een reeks van verschillende oplossingen waarmee rekening gehouden moet worden.

Onze technische oplossingen: 

  • Voldoen aan de hoge standaarden op vlak van akoestiek, brandwerendheid, impact en hygiëne.
  • Zijn geschikt voor het bevestigen van allerlei diensten, leuningen en apparatuur dankzij onze uitstekende mechanische systeemprestaties.
  • Dragen bij tot een totstandkoming van een architectonisch indrukwekkend gebouw

Er zijn veel verschillende noden die in overweging genomen moeten worden en samen met u zijn we in staat de correcte technische oplossing voor uw project af te leveren.

EXCEED EXPECTATIONS

Siniat gipsplaat Cementex met afgeschuinde kanten

EXCEED EXPECTATIONS

Cementex

Onze wanden krijgen het vaak hard te verduren in ons dagdagelijks leven. We verwachten steeds meer en beter; betere stootvastheid, verhoogde akoestische waarden, rechtstreekse bevestiging,... Als fabrikant van gips-en vezelcementplaten willen wij voldoen aan deze eisen, meedenken met de klant en de verwachtingen overtreffen. Siniat ontwikkelde hiervoor Cementex, een plaat die twee sterke eigenschappen combineert, waardoor deze uitermate geschikt is voor extreme omstandigheden.

De Cementex vezelcementplaat heeft een uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid die in bijna elke omgeving kan gebruikt worden. Denk maar aan vochtige en natte ruimtes, kamers of gangen met hoge impactbelasting of zelfs buiten voor terrasoverkappingen.

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen

Geteste & gecertificeerde oplossingen

Wereldwijd beschikbaar