Hoe kunnen wij u helpen?

Ons technisch salesteam staat u bij in elke fase van uw bouwproject. Advies nodig om de laatste hand te leggen aan uw bouwplannen? Vind u een document niet op de website? Of wilt u gewoon weten wanneer uw producten geleverd worden? Neem contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

Contacteer onze deskundigen

Contacteer onze deskundigen

Contacteer onze deskundigen

Het technisch ondersteuningsteam van Siniat heeft jarenlange ervaring in alle aspecten van lichtgewicht constructies. Voor al uw technische vragen kunt u terecht bij ons Technical Excellence Centre (van maandag tot vrijdag van 9.00 - 17.00 uur) op:

techniek@etexgroup.com +32 (0) 15 71 80 32

Contacteer onze Customer Service helpdesk

Contacteer onze Customer Service helpdesk

Contacteer onze Customer Service helpdesk

Voor al uw vragen over uw bestellingen en leveringen kunt u terecht bij onze Customer Service (van maandag tot vrijdag van 9.00 - 17.00 uur) op:

cs.belux.ebp@etexgroup.com +32 (0) 15 71 80 30

Contacteer uw Area Sales Manager

Siniat Area Sales Managers on a construction site

Contacteer uw Area Sales Manager

Heeft u hulp nodig van een deskundige die zowel technische als commerciële ondersteuning kan bieden? Aarzel dan niet en neem contact op met de Area Sales Manager van uw regio. Hij/Zij beschikt over de nodige knowhow en deskundigheid om de beste oplossing voor u te vinden.

Vind uw Area Sales Manager

Technische ondersteuning

Ons Technical Excellence Centre staat klaar om al uw technische vragen te beantwoorden, oplossingen uit te werken, installatieadvies te geven, …

Technische documentatie

Vind alle product datasheets, installatiehandleidingen, brochures, Declaration of Performance (DOP), … die u nodig heeft om de klus te klaren.

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen

Geteste & gecertificeerde oplossingen

Wereldwijd beschikbaar