Sector

Siniat plaster- and fibre cement boards can be used in appartments.

Sector

Wooncomplexen

Het creëren van een hoge specificatie en het kiezen van de juiste oplossing kan u helpen de waarde van een gebouw te maximaliseren, bijvoorbeeld het vrijmaken van waardevolle ruimte door gebruik te maken van een dunner wandsysteem.

Onze producten zullen u in staat stellen uitstekende prestaties voor akoestiek en brandwerendheid te bereiken, of simpelweg een esthetisch verbeterde leefomgeving te creëren.

Voor wie investeert in een gebouw om het vervolgens te verhuren of te verkopen, kunnen gipsplaatsystemen hun eigendom meer duurzaam en aanpasbaar maken voor de toekomst.

Er zijn veel verschillende noden die in overweging genomen moeten worden en samen met u zijn we in staat de correcte technische oplossing voor uw project af te leveren.

Product i/d kijker

Siniat-cementplaat-all-around-waterwerende-luchtdichte-Duripanel-A2-Tand-en-groef.

Product i/d kijker

Duripanel A2

Siniat Duripanel is de meest veelzijdige, waterwerende en luchtdichte cementgebonden houtvezelplaat op de markt. Ze is niet ontvlambaar en niet brandverspreidend (brandreactieklasse A2-s1, d0). Als houtvezelplaat is ze bestand tegen vele levende organismen (schimmels, bacteriën, insecten, ongedierte, etc.), is ze vocht- en rotbestendig én alkali-resistent. Daarnaast is ze ook bestand tegen uiteenlopende temperaturen. Verder is dit type plaat luchtdicht en dampopen, heeft ze een hoge weerstand bij schijfwerking en garandeert ze een hoge stootvastheid en impactweerstand. De Duripanel heeft een glad oppervlak en kan makkelijk ingezet worden als vloerplaat (tand en groef kantafwerking).

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen

Geteste & gecertificeerde oplossingen

Wereldwijd beschikbaar