Verbeterd installatiegemak en akoestisch comfort

Verbeterd installatiegemak en akoestisch comfort

Geluidsabsorberende plafondplaat CREATEX

Bij Siniat begrijpen wij het belang van goede akoestiek voor het comfort van een ruimte. Als toonaangevende fabrikant bieden wij platen die zowel geluid absorberen als isoleren, afgestemd op uiteenlopende behoeften. Onze focus ligt op innovatieve technologie en het installatiegemak voor professionals, waarmee wij superieur akoestisch comfort leveren.

Als expert in droge afbouwmaterialen, zoals gipsplaten en voegmiddelen, zijn wij bij Siniat bekend om onze gespecialiseerde platen voor akoestiek, brandveiligheid en vochtbestendigheid. Met onze CREATEX en Siniat dB-gipsplaat bieden wij verhoogd akoestisch comfort voor diverse projecten. Deze platen zijn ontworpen om geluid te absorberen of te weerkaatsen, afhankelijk van de specifieke eisen.

Onze CREATEX-gipsplaat is een innovatieve geluidsabsorberende plafondplaat die geluidsgolven opvangt en de lucht zuivert dankzij de perforaties. Deze plaat is ideaal voor openbare ruimtes zoals ziekenhuizen en scholen, waar het beperken van echo essentieel is. De plaat komt met een geluidsabsorberend vlies aan de achterzijde en is beschikbaar in verschillende patronen en maten van perforaties, waardoor architecten uit meerdere ontwerpen kunnen kiezen.

Een kenmerkende eigenschap van CREATEX is de CAPT’AIR-technologie, die lucht zuivert door schadelijke stoffen zoals formaldehydes te absorberen en te neutraliseren. Dankzij de gefreesde V-rand kunnen deze platen naadloos worden geïnstalleerd, wat zowel esthetisch aantrekkelijk is als installateurs groot gemak biedt. Bovendien is de plaat voorzien van een primer, waardoor schilderwerk efficiënter wordt.

Geluidsisolerende wand met Siniat dB-gipsplaat

Voor situaties waarin geluid geweerd moet worden, is onze Siniat dB-gipsplaat de ideale oplossing. Deze plaat is speciaal ontworpen voor akoestische isolatie in woon- en werkruimtes, om geluidsoverlast van aangrenzende ruimtes te verminderen. Onze Siniat dB-gipsplaat biedt een geluidsreductie van 9 tot 10 decibel vergeleken met standaardwanden, wat aanzienlijk bijdraagt aan de geluidsbeleving. Met een hogere dichtheid en meer gips en vezels, biedt deze plaat een verhoogde akoestische weerstand. De installatieprocedure blijft hetzelfde als bij traditionele gipsplaten, wat het werk voor installateurs vereenvoudigt.

Deze geluidsisolerende plaat is ideaal voor voorzetwanden in stedelijke woningen of als scheidingswand in appartementsblokken, en biedt een aangename akoestiek in drukke steden en in hotels, waar het geluid van buitenaf of tussen kamers geminimaliseerd moet worden.

Samenvatting

Ons assortiment bij Siniat biedt oplossingen voor elk akoestisch probleem, of het nu gaat om echo's verminderen of geluid weren. Onze platen zijn al succesvol toegepast in diverse omgevingen zoals tandartspraktijken en ziekenhuizen. Wij benadrukken het installatiegemak van onze platen, wat de efficiëntie van projecten verhoogt zonder in te leveren op kwaliteit en comfort.

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen

Geteste & gecertificeerde oplossingen

Wereldwijd beschikbaar