LaDura Premium gipskartonplaat binnen houtskeletbouw

LaDura Premium gipskartonplaat binnen houtskeletbouw

LaDura Premium gipskartonplaat wint aan populariteit binnen houtskeletbouw.

De voordelen van prefabricage en snelle (en droge) bouw zorgden al voor een toenemende populariteit van gipskartonplaten in de houtskeletbouw. Nu het nakomen van klimaatafspraken en duurzaam bouwen steeds urgenter worden, werkt Siniat intensief aan speciaal voor de hout- en staalconstructie ontwikkelde oplossingen. Deze ontwikkelingen moeten voldoen aan bepaalde akoestische, comfort- en brandveiligheidseisen. De LaDura Premium gipskartonplaat is de ideale oplossing hiervoor. We zien dat meer en meer bedrijven in de sector van de modulaire bouw steeds vaker naar dit Siniat product grijpen.

All in one gipsplaat

LaDura Premium is een gipskartonplaat waarvan de kern versterkt is met onder andere hout -en glasvezels. De samenstelling van deze hoge densiteit-gipskern zorgt voor een zeer veelzijdige gipskartonplaat met een grotere impact -en trekweerstand evenals een betere stootvastheid en vochtweerstand dan een standaard gipskartonplaat. LaDura Premium is de ideale afwerkingsplaat voor de binnenzijde van het binnenspouwblad in de prefab unitbouw, houtskeletbouw en steelframebouw.

Voordelen van LaDura Premium in de houtskeletbouw

  • Gemakkelijk af te werken zoals standaard gipskartonplaten.
  • Eén type plaat voor uw volledige project met uitstekende prestaties op het vlak van weerstand tegen vocht, brand, geluid en impact.
  • Gegarandeerde duurzaamheid in ruimtes met intensief gebruik.
  • Ideaal voor ruimtes waar een hoge trekweerstand vereist is voor het bevestigen van consolelasten (radiatoren, hangkasten, waskommen, enz.).
  • Perfect geschikt voor het bouwen van niet-dragende lichte scheidingswanden als gelijkwaardig, goedkoper alternatief voor massieve metselwerkwanden.
  • Geschikt voor het realiseren van hoge scheidingswanden.
  • LaDura Premium-platen zijn 100% recycleerbaar. Het restmateriaal wordt hergebruikt voor de vervaardiging van nieuwe platen.

Bouwen aan een samenwerking

Bij Siniat vinden we het belangrijk om een duurzame samenwerking op te bouwen met verschillende bedrijven in de bouw. Hierdoor ontstaat er ook een goede driehoeksamenwerking tussen Siniat, de bouwmaterialengroothandel en de klant.

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen

Geteste & gecertificeerde oplossingen

Wereldwijd beschikbaar