3 Redenen om de nieuwe voegmiddelen van Siniat te gebruiken

3 Redenen om de nieuwe voegmiddelen van Siniat te gebruiken

3 Redenen om de nieuwe voegmiddelen van Siniat te gebruiken

De vernieuwde look & feel van de Siniat voegmiddelen al opgemerkt bij de bouwhandelaars? De emmers vallen allicht het meeste op, die zijn gerecycleerd en niet langer wit van kleur. Deze duurzame verpakking past perfect in onze groene transitie, maar daarnaast zijn er nog andere belangrijke redenen waarom we onze nieuwe voegmiddelen lanceren. Ontdek ze en laat Siniat je ontzorgen bij de afwerking van een succesvol project.

Nieuwe voegmiddelen: nog betere kwaliteit

Als innovatieve en duurzame producent staan we bij Siniat met onze voeten midden in de bouwsector. We voelen, horen en zien wat de noden zijn. Voor de perfecte afwerking van gipsplaten en systeemwanden streven wij altijd naar beter, dus gingen onze product developers aan de slag om het assortiment voegmiddelen verder te perfectioneren. Het resultaat is een nieuw, verfijnd aanbod voegmiddelen, gebaseerd op feedback van gebruikers in de markt. Ze voldoen aan alle vereisten om nog efficiënter dan voorheen het kwaliteitsvolle afwerkingsniveau te realiseren dat je klant verwacht. Zo is er het Siniat Filler 45 voegmiddel met een korte verwerkingstijd en snelle droogtijd. Perfect voor je kleine tot middelgrote projecten waarbij de 2de laag en finisherlaag al dezelfde dag kan worden aangebracht. Of ervaar het verschil met het Siniat Filler 120 voegmiddel voor het vullen van naden van gipsplaten met afgeschuinde kanten en van (schroef)gaten, in combinatie met wapeningsstrook. De poedervormige Siniat Finisher gemengd met water laat je naden van gipsplaten, vooraf gevuld met Siniat Filler, uitstekend afwerken. Dit nieuwe voegmiddel zorgt ook voor een perfecte ondergrond voor schilderen of behangen. Het is compatibel met diverse gipsplaten zoals standaard gipsplaten, stootvaste gipsplaten, geluidsisolerende gipsplaten, vochtwerende gipsplaten en brandwerende gipsplaten. Siniat Fill & Finish Pro is een gebruiksklaar pastavormig voegmiddel voor het opvullen en afwerken van afgeschuinde kanten van gipsplaten en het vullen van (schroef)gaten, in combinatie met wapeningsband. Het biedt een witte, gladde afwerkingslaag met weinig krimp. Het product is uitstekend te gebruiken met alle soorten gipsplaten binnen je project. Siniat Finisher Pro tot slot is een gebruiksklare finisher in pastavorm voor de afwerking van naden van gipsplaten, voorafgaand gevuld met een Siniat Filler. Verwacht je hierbij eveneens aan een ultrafijne afwerkingslaag.

Nieuwe voegmiddelen: nog beter & professioneler afwerken

De nieuwe voegmiddelen combineren die superieure kwaliteit met gebruiksgemak voor jou als professional. Ze zijn eenvoudig te verwerken en gemakkelijk te schuren, zodat je een glad oppervlak krijgt dat klaar is voor een excellente eindafwerking. Gebruik dit 3-stappenplan om je werk te boosten:

  • Voegband en vulmiddel: druk de wapeningsband in het voegmiddel en vul de AK-naad verder op
  • 1ste afwerklaag: vul de AK-naad waar nodig verder op
  • 2de afwerklaag: breng een afwerklaag aan en schuur op voor een gladde afwerking

Nieuwe voegmiddelen: nog meer & eindeloos combineren

De nieuwe voegmiddelen maken ons aanbod uiterst compleet, maar vergeet verder niet onze andere producten. Voor elke toepassing vind je bij Siniat de juiste voegmiddelen en toebehoren. Ook systeemvoegmiddelen zoals PrégyWAB, Prégydéco PE, Siniat Mix en siliconenkit Weather Defence. Van voegmiddelen met korte verwerkingstijd en een bijzonder snelle droogtijd voor kleine projecten tot grote werven waarbij een langere verwerkingstijd en droogtijd noodzakelijk zijn. Of voor toepassingen met bijzondere eisen inzake brand-, vocht- en impactweerstand, akoestiek en design. Mix en match afhankelijk van de toepassing, want de juiste productencombinaties helpen om de beste kwaliteit te garanderen. Voeg het glad met Siniat.

Innovatieve, slimme en efficiënte oplossingen

Geteste & gecertificeerde oplossingen

Wereldwijd beschikbaar