Sport & Ontspanning

Ga naar:

BOUWEN AAN ONTSPANNINGSVOORZIENINGEN

Het beheersen van de akoestische en geluidskwaliteit van ruimten, vereist een goed begrip van de behoeften.

Dit is een uitdaging waarmee onder andere bioscopen en concert- en theaterzalen geconfronteerd worden.

We hebben een waaier aan oplossing die tegemoet komen aan deze akoestische eisen en die tegelijk ook aan alle vereisten inzake brandwerendheid en mechanische prestaties voldoen. Dit alles is eveneens mogelijk voor grote ruimtes en hoogtes.

BOUWEN AAN SPORTVOORZIENINGEN

Of het nu gaat om privé- of overheidseigendom, voor sportcentra en zwembaden zijn de gevraagde prestatiebehoeften veeleisend.

Met een combinatie van droge en natte ruimtes, moeten de oplossingen zeer goed bestand zijn tegen vocht. De grote, open ruimtes vragen dan weer om een oplossing die akoestische absorptie en demping combineert.

Verschillende behoeftes moeten in overweging genomen worden, samen met u zijn wij in staat de juiste technische oplossing te leveren voor uw project.

DE ONDERSTEUNING VAN UW PROJECT

Voor projecten bieden we een meerwaarde voor, tijdens en na de bouwfase.
Door samen te werken met het projectteam kunnen we ondersteuning bieden bij de initiële specificaties en offertes, vinden we manieren om de esthetische aspecten te verbeteren, om de bouwkosten en bouwtijd te reduceren en stellen we manieren voor om onderhoudskosten te verlagen.
Klik hieronder voor voorbeelden van recente projecten.

Bekijk alle referenties >