Eénlagige bouwpleisters, op basis van natuurlijke gips, voor de stukadoor

Onze bouwpleisters hebben als basis een natuurlijk ontgonnen gips (uit het bekken van Parijs) en worden gebruikt voor gladde afwerking van binnenwanden- en plafonds. Ze zijn manueel en mechanisch verwerkbaar in één laag op zowel zuigende (kalkzandsteen, baksteen) als gladde (beton, pleisterdragers en stucgipsplaten) ondergronden.

De pleisters van het assortiment Techplus zijn bijzonder licht te reien en messen en blijven lang voldoende ‘romig’ voor een makkelijke afwerking tot in het kleinste detail (poriën, hoeken). Een complete afwerking kan gerealiseerd worden binnen +/- 3u30.

Hierdoor krijg je met minder inspanning meer werk gedaan.

Nieuwsgierig? Vraag een demo aan via demo@siniat.be

Techplus en Techplus Fine éénlagige bouwpleisters

Wat is het verschil?

TECHPLUS

Bouwpleister in natuurgips, verwerkbaar in één laag. Kan zowel manueel als mechanisch aangebracht worden. Techplus onderscheidt zich van andere bouwpleisters, omdat ze zo licht verwerkbaar is en voldoende romig blijft tijdens het aanbrengen. Op die manier wordt een afwerking tot in het fijnste detail gegarandeerd!


TECHPLUS FINE

Dunpleister in natuurgips, verwerkbaar in één laag. Kan zowel manueel als mechanisch aangebracht worden, en dit al vanaf 2mm laagdikte! Tijd en materiaalkosten worden tot een minimum herleid, waardoor uw rendement drastisch stijgt.

Techplus Fine mag dus gerust het nieuwe pleisteren genoemd worden.

 

Meer informatie

Kom meer te weten over Techplus Fine of download de bijbehorende documenten

Meer over Techplus Fine