Coronavirus - communicaties & updates

Auteur Siniat Datum 24/03/2020

safety is key

Coronavirus - communicaties & updates

24-03-2020

Terwijl de uitbraak van Coronavirus-COVID19 zich wereldwijd blijft ontwikkelen, nemen bedrijven over de hele wereld maatregelen om de effecten te beheersen. Etex ook.

Met productievestigingen in 42 landen verbindt Etex zich ertoe om op te treden als een internationaal verenigd bedrijf. We doen er alles aan om onze medewerkers en partners gezond en veilig te houden, om u te ondersteunen door ons bedrijf draaiende te houden en verder te werken aan ‘Inspiring ways of living”.

In dit verband en na zorgvuldige afweging moeten we u helaas mededelen dat we bepaalde productiefaciliteiten, waar de regering strikte protocollen heeft ingevoerd om de uitbraak aan te pakken, hebben moeten sluiten tot minstens 5 april 2020.

Vanwege deze uitzonderlijke en ongekende gebeurtenis, zullen de volgende producten in België nog beperkt beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt en de materialen nog geleverd kunnen worden: 


• Bluclad
• Hydropanel
• LaDura Premium
• Prégyfeu A1 H1

We bieden onze excuses aan voor eventuele ongemakken en verstoringen die hierdoor kunnen ontstaan. We houden u op de hoogte wanneer deze producten weer beschikbaar zullen zijn en informeren u verder over eventuele toekomstige veranderingen.

We danken u voor uw begrip en streven ernaar om binnen deze moeilijke context aan uw behoeften te voldoen. Uiteraard staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. We doen er alles aan om u regelmatig op de hoogte te houden van dit onderwerp en nemen contact met u op zodra we meer informatie hebben.

We hopen van harte dat zowel u als uw collega's, vrienden en familieleden veilig en gezond blijven.

Met beste groeten,

Etex Building Performance N.V. | Promat - Siniat 

 

 

 


 

 

 

16-03-2020 

De wereldwijde uitbraak van het Corona-virus heeft ook een impact op de commerciële en industriële activiteiten van Etex (o.a. voor onze merken Promat en Siniat).

Onze eerste prioriteit is de gezondheid van onze medewerkers, onze klanten, leveranciers, partners en de brede samenleving. Daarom nemen wij alle mogelijke maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan of te vertragen.

In naleving van de Corona maatregelen, werken onze administratieve medewerkers zoveel mogelijk van thuis. De medewerkers van de klantendienst en van de afdeling techniek hebben thuis toegang tot alle informatica systemen en kunnen uw vragen en bestellingen blijven verwerken en opvolgen.

De telefoons worden zoveel mogelijk doorgeschakeld naar de mobiele toestellen van onze medewerkers. Deze laten hen helaas niet toe om u door te verbinden naar andere diensten en zullen in geval de lijn bezet is, ook overschakelen naar hun voicemail. 

Wij vragen u daarom zoveel mogelijk de juiste algemene nummers of directe nummers te gebruiken en waar mogelijk via e-mail te communiceren?

 

Klantendienst:

Algemeen nummer: 015.71.80.50
E-mail: cs.belux.ebp@etexgroup.com

 

Dienst techniek:

Algemeen nummer 015.71.80.40
E-mail: techniek@etexgroup.com

 

Voor leveringen en afhalingen vragen wij aan alle betrokkenen om de verscherpte maatregelen steeds te respecteren.  Gelieve uw transporteurs/chauffeurs hiervan op de hoogte te brengen. Mocht u besluiten om uw magazijn tijdelijke te sluiten, vragen wij u vriendelijk ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen.

De bescherming van onze klanten en medewerkers tegen de verspreiding van het virus is onze topprioriteit, intussen doen wij in deze bijzondere tijden ons uiterste best om de continuïteit van onze service te garanderen.